A-Patch

Zweten is een natuurlijk proces van het lichaam om de temperatuur te reguleren. Echter, dit natuurlijke proces kan tot ongewenste situaties leiden. Bijna iedereen kent het probleem waarbij natte zweetplekken zichtbaar zijn in de kleding onder de oksels. Veel mensen schamen zich in sociale situaties voor deze zweetplekken en voelen zich daardoor onzeker. Afgezien van de zichtbaar natte plekken, laat het zweten onder de oksels ook verkleuringen achter in de kleding ter plaatse van de oksels. Erg vervelend als je net een mooi en duur kledingstuk aangeschaft hebt. Niet alleen mensen die overmatig transpireren zullen dit herkennen, maar vrijwel iedereen heeft hier mee te maken.

lady_pinkman_blue

A-Patch is een product dat ontwikkeld is om deze problemen van het zweten onder de oksels te verhelpen. A-Patch is een sterk absorberend product dat middels een zelfklevende laag op de binnenzijde van de kleding bevestigd kan worden op de plaats waar de oksels in aanraking komen met het textiel. Het geproduceerde zweet wordt opgenomen en komt hierdoor niet op de kleding terecht. Door de verbreding van de patch aan de zijkanten wordt het doorlekken naar de voor- en achterkant van de kleding ook voorkomen. De patch kan na gebruik weer eenvoudig verwijderd en weggegooid worden.

A-Patch is zeer dun uitgevoerd waardoor de patch onzichtbaar in de kleding gedragen kan worden. Daarnaast zijn de materialen waaruit de patch is opgebouwd zacht en ademend, waardoor de patch comfortabel en volledig onopvallend gedragen kan worden.

De patches zijn per 10 stuks in een doosje verkrijgbaar, waarbij elke patch afzonderlijk is verpakt in een handig formaat. Hierdoor blijven de patches schoon voor gebruik en kunnen ze makkelijk mee op pad genomen worden, zodat je ze altijd bij de hand hebt als je ze nodig hebt.

Kortom, waar je ook bent: de A-Patch zorgt voor een fris en zelfverzekerd gevoel gedurende de hele dag!